Selfridges x Jo Malone

Jo Malone has unveiled an illuminated townhouse in its concession at Selfridges Birmingham as part of the retailer's 'Neon' Selfridges theme which will run for 12 months. Prop Studios crafted an edge-lit acrylic Jo Malone London townhouse, visible from 360 degrees. The team developed a new experimental engraving technique allowing the light to be captured across the panel, spanning two metres wide x three metres high.

Jo_Malone_Selfridges_Press_3.jpg

The panel was illuminated from all four edges to highlight the etching and produce a white neon effect. A black metal framing and base were constructed to ensure stability for the freestanding unit.

The scheme was designed to be adaptable throughout the year, transforming the iconic townhouse through the seasons, and also allowing the townhouse to be customised during key launches and events exclusive to Selfridges and throughout the Christmas season.

Jo_Malone_Selfridges_Press_7.jpg

Save

Latest windows

  • The Body Shop - Play For Peace +

    Read More
  • Saks Fifth Avenue - Once Upon A Holiday +

    Read More
  • Osprey London - Cabinet of Curiosities +

    Read More
  • Le Bon Marche - Christmas 2017 +

    Read More
  • Wallis - Be Enchanted +

    Read More
  • Hamleys - TY Beanie Boo’s winter wonderland +

    Read More
  • VM: Kurt Geiger - Crave +

    Read More
  • Fendi - Fendi Holiday +

    Read More
  • Bentalls - Truly British Christmas +

    Read More
  • Marks & Spencer - Paddington and the Christmas Visitor +

    Read More
  • 1

Features

  • 1

Out & About

  • Out & About: The Art of Attention +

    Read More
  • Out & About: Harlequin Design +

    Read More
  • Out & About: Chelsea in Bloom 2017 +

    Read More
  • 1

Insight

  • Making space for today’s consumer: how the old skill of placemaking is contributing to a new kind of retail +

    Read More
  • Transforming the digital enterprise with AV +

    Read More
  • Retailers must move with the times +

    Read More
  • 1

Monthly Q&A

Dr-Dorothy-Maxwell-sml.jpg

Dr Dorothy Maxwell,
Head of Sustainability
House of Fraser
Read More ..

 

Search Our Site

We use cookies to improve our website and your experience when using it. Cookies used for the essential operation of the site have already been set. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

I accept cookies from this site.

EU Cookie Directive Module Information