blank
blank

Located in the heart of London’s West End, the new Ballie Ballerson embodies a playful atmosphere, channelling the vibrant and atmospheric Soho scene.

The new Soho site measures 6,000 square feet featuring two large ball pits, one glowing and one with a Soho specific theme inspired by Ballie Ballerson’s new home. The Instagramable space has been designed to keep you sharing your snaps thanks to bespoke wall murals, neon signage and engaging customer interactions. An extensive ceiling feature follows distinctive light patterns that align with the music for an immersive experience, with the second ball pit specially lit for photo opportunities.

Ballie Ballerson’s design & branding partner, Russell Sage Studio and Junction Studio, have taken inspiration from the 80, 90s and Vaporwave trend, which is not only reflected in the experience but is on trend with its target demographic – creating an edgy adult’s playground. The key to the design was the focus of evoking a strong sense of nostalgia.

Founder and CEO, Wenny Armstrong comments, “Ballie Ballerson was born from humble, pop-up roots in Dalston and really captures the imagination of London’s experience lovers. To see how the brand has grown and how we have become synonymous with London nightlife, excites us for what lies ahead”.

Advertisement